Vannscootere

Nedenfor finner du informasjon om de vannscooterene vi tilbyr. Klikk deg inn og les mer om hver enkelt for utdypende informasjon og flere bilder. Dersom du ønsker å kjøpe sesong abonnement hos oss finner du informasjon om det her.

Sea-Doo Spark Trixx 2up
Det har aldri vært enklere og morsommere å gjøre triks – takket være de eksklusive egenskapene til Spark Trixx! Dette er antageligvis den mest oppmerksomhetsvekkende vannscooteren som finnes i verden. Takket være tre eksklusive funksjoner er Spark Trixx den mest hårreisende og hoderystende scooteren på vannet.

Sea-Doo Spark Trixx har 24-års aldersgrense for leie.

Les merBook nåKjøp sesong abonnement

Sea-Doo GTR 230
Denne vannscooteren er den enkleste måten å melde seg på muskelkraft-konkurransen. Den kommer med en superladet Rotax-motor med 230 hk og er den beste blant alle vannscootere med høye ytelser.

Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

Sea-Doo GTR 230 har 24-års aldersgrense for leie.

Les merBook nåKjøp sesong abonnement

Big One Tilhenger
Våre vannscootere kan leveres på Sea-Doo Big One tilhenger. Dette gjør sjøsetting og opphenting svært enkelt! Koble hengeren på bilen din og ta med vannscooteren akkurat dit du vil.

Les mer

Big Two Tilhenger
Dersom du leier to vannscootere av oss kan disse leveres på vår dobbelthenger! Koble hengeren på bilen din og ta med vannscooterene akkurat dit du vil.

Les mer