Sea-Doo Spark Trixx 2up

Om Spark Trixx

Den enestående Spark Trixx er så morsom og så enkel å boltre seg med på vannet at du aldri ønsker at dagen skal ta slutt.

Nå kan du leke som aldri før, og det har aldri vært enklere og morsommere å gjøre triks – takket være de eksklusive egenskapene til Spark Trixx. Dette er antageligvis den mest oppmerksomhetsvekkende vannscooteren som finnes. Lek som aldri før og gjør triks som vil endre din kjøreopplevelse for alltid. Takket være tre eksklusive funksjoner er Spark Trixx den mest hårreisende og hoderystende scooteren på vannet.

VARIABELT TRIMSYSTEM (VTS) MED FORBEDRET REKKEVIDDE
Denne eksklusive Sea-Doo egenskapen gjør at du kan avgjøre hvor høyt du kan løfte nesen eller hvor dypt du kan grave den ned i vannet. Det har aldri vært så enkelt – og morsomt – å gjøre triks.

FOTSTØTTER BAK
Kantene på trinnet gir bedre stabilitet og trygghet i ulike oppreiste kjørestillinger. Gjør det enklere å gjøre triks som en profesjonell.

STYRE MED JUSTERBAR STYREFORHØYER
Justering av styret lar deg tilpasse opplevelsen til din personlige kjørestil. Flere posisjoner gir bedre mulighet til enkel manøvrering av vannscooteren uansett hvilke forhold det er på vannet.

INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og hjelper deg å stoppe raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.

ELEKTRONISK GASSHENDEL (iTC)
Velg mellom en raskere eller en smidigere akselerasjon takket være Sport-modus som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren, og Touring-modus som er tilgjengelig på alle modeller.

TILHENGER
Denne vannscooteren kan leveres på både enkelt og dobbelthenger.

Klikk her for å reservere leie nå!
Klikk her for å kjøpe sesong abonnement!
Denne vannscooteren har 24-års aldersgrense for leie.

Specs

Motorstørrelse: 90 hk
Maks fart: 43 knop
Passasjerkapasitet: 2
Vektkapasitet: 160 kg
Drivstoff: Bensin
Drivstoffkapasitet: 30 liter
Kapasitet hanskerom: 1,6 liter
Kapasitet frontrom: 27 liter
Lengde: 279 cm (9 fot)
Bredde: 118 cm
Høyde: 107 cm
Slepekrok: Ja
Vekt: 192 kg

Funksjoner

Speedometer
RPM
VTS Display
Sportsmodus

Tilbehør

2x Sea-Doo hurtigfendere
1x Sea-Doo vanntett pose
1x Sea-Doo fortøyningstau